Ekogazete nedir?

Ekogazete dünya çapındaki ekolojik gelişmeleri aktaran bir günce.  Dünyada olup bitenlere bir pencere açmayı ve bu sayede ülkemizdeki çabalara küresel bir açılım sunmayı hedefliyor.  Her yabancı gelişmeyi yansıtma iddiası yok.  9–10 kaynakta göze çarpan ilginç olgulardan seçkiler yapıyor.  Kaynakları şöyle:  güvenilir yabancı basın, bilimsel dergiler, uluslararası kuruluşlar ve örgütlü toplum kuruluşları.

Ekogazete bu kaynaklardan zaman zaman aldığı seçkileri özetlemekle yetiniyor.  Etik bir yaklaşımla, bu alıntıları çarpıtmamaya, asıllarına sadık kalmaya ve yargılamamaya özen göstererek.

Ekogazete haftada bir, Pazar günleri gece yarısında yayımlanıyor.

Ekogazete okuyucularından gelen yorumlara da yer veriyor.  Ancak bunlar önce gözden geçiriliyor.  Yazıyla ilgili oldukları, pazarlama amacı taşımadıkları, ticari niyetleri bulunmadığı ve hakaret, saldırganlık, aşağılama gibi olmaması gereken tavırlardan uzak durdukları anlaşılınca yayımlanıyorlar.

 

2 Responses to Ekogazete nedir?

  1. Elvan Ünal dedi ki:

    emeğinize sağlık

  2. gülçin dedi ki:

    yüksek lisans tezim için çok yardımcı oldunuz. teşekkürler Ekogazete

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.